WeekOpWeek

Online herenkleding shop voor pakken, casual, business en galakleding
Weekopweek.nl is één van de meest vooruitstrevende internetshops van Nederland. WeekOpWeek heeft iedere week minimaal één nieuw product tegen een zeer scherpe prijs. WeekOpWeek biedt dit product precies één week aan of zolang de voorraad strekt. Na deze week of nadat dit product is uitverkocht bieden ze weer een nieuw product aan waar je ondersteboven van zult zijn. Week op week op week op week.

Als een product is uitverkocht is het ook echt uitverkocht. Het is dan niet meer mogelijk om een nabestelling te doen. Zorg dus dat je er op tijd bij bent.

WeekOpWeek verkoopt alleen hoogwaardige producten, waar minimaal één jaar garantie op zit. Bij de bestelling krijg je altijd een garantiedocument met alle benodigde instructies van de fabrikant. De garantietermijn kan verschillen afhankelijk van het product. Indien een besteld product binnen de garantietermijn defect is en onder de garantievoorwaarden valt neem dan altijd even contact op met de klantenservice voor dat je het product retourneert .