Weekendje weg

Een weekendje weg in een hotel of bungalow
Ben je op zoek naar een goedkoop weekendje weg? Dan ben je bij Weekendjeweg.nl aan het goede adres. Weekendje weg heeft altijd leuke en scherpe aanbiedingen zodat jij er even lekker tussenuit kan. Weekendje weg bestaat sinds 1999 en is onderdeel van Bookit en is marktleider in Nederland op het gebied van korte tussendoor vakanties. Voor zakelijke overnachtingen of doordeweekse dagen er tussen uit ben je ook bij Weekendje weg aan het juiste adres.

Je kunt bij weekendje weg kiezen uit vele hotels en bungalowparken. Als je een gezin hebt is het vaak lekker om een weekend door te brengen op een vakantie- of bungalowpark. Deze hebben vaak uitgebreide faciliteiten, waardoor je als je dat niet wilt niet eens weg hoeft van het park omdat alles al aanwezig is. Maar tegenwoordig kun je ook terecht bij kindvriendelijke hotels. Deze zijn ideaal als je met jouw gezin bijvoorbeeld een stad wilt bezoeken. Veel hotels zijn vaak in het weekend juist goedkoop.

Bij Weekendje weg heb je de keuze uit meer dan 2.000 hotels en 550 bungalowparken verspreid over Frankrijk, Duitsland, Belgie en Nederland. Ook is er keuze uit diverse bestemmingen over de gehele wereld voor als je wat verder weg wilt.

Elke dag is er nu bij Weekendje weg de mogelijkheid om te profiteren van een scherpe en aantrekkelijke dagaanbieding. De dagaanbieding is een spectaculaire aanbieding tegen een extra hoge korting. Deze dagaanbieding van weekendje weg is niet terug te vinden op de site van Weekendje weg, maar wel hier.