One Day Only

Elke dag een scherpe aanbieding
OneDayOnly is een lifestyle en entertainment webwinkel die iedere dag een product aanbiedt voor zeer scherpe en aantrekkelijke prijs. OneDayOnly verkoopt veelal kwaliteitsproducten van diverse A-merken met kortingen die kunnen oplopen tot 90% van de adviesprijs! Deze superaanbieding is 24 uur geldig van 00.00 uur t/m 23:59 uur. Het komt voor dat de voorraad al eerder is uitverkocht, dus zorg dat je er op tijd bij bent! Elke nacht om 00:00 komt er een nieuwe dagaanbieding beschikbaar bij OneDayOnly met een beperkte voorraad en in sommige gevallen in diverse kleuren of maten. Als er veel klanten bestellen, kan het zijn dat OneDayOnly uitverkocht raakt.

OneDayOnly biedt veelal opvallende trendy producten aan of juist producten die het leven net ietsje gemakkelijker maken. Je kunt dan ook een enorme varieteit van producten verwachten van OneDayOnly in categorieen zoals films, tassen, koffers, huishoudelijke apparatuur, laptops, keukenartikelen, netbooks, monitoren, gadgets en draagbare elektronica. Daarnaast kan je ook opvallende acties verwachten zoals een NS-treinkaart.

Eens in de zoveel weken organiseert OneDayOnly een uitverkoop. Dat is een periode van ongeveer een week waarin er vele producten tegen dumpprijzen worden aangeboden.

Indien je product direct bij ontvangst niet goed functioneert, dan verzoekt OneDayOnly je zo snel mogelijk contact op te nemen met de klantenservice. OneDayOnly zal proberen zo snel mogelijk het product te vervangen of te laten repareren. Er wordt gezorgd voor een goede oplossing. De kosten die jij maakt voor het retour sturen krijg je teruggestort op je rekening.