Neckermann.com

De interwinkel, maakt je blij
Neckermann.com is een van de grootste thuiswinkelbedrijven van Nederland en België en biedt middels catalogi, mailings en internet tienduizenden artikelen aan die meestal binnen 24 uur kunnen worden geleverd. Neckermann.com heeft vestigingen in St. Jansteen, Terneuzen en Temse en er werken rond de 700 medewerkers. Neckermann.com is onderdeel van een moderne Europese homeshopping organisatie met haar hoofdkantoor in Frankfurt.

In 1950 richtte Josef Neckermann in Frankfurt, Duitsland, het postorderbedrijf Neckermann Versand op. Zijn motto was: “goede kwaliteit voor een betaalbare prijs”. De eerste catalogus bestond uit 12 bladzijden met daarop 133 modeartikelen. Oplage: 100.000 exemplaren. Het bedrijf van Josef Neckermann groeide uit tot een van de grootste postorderbedrijven in Europa.

Bij Neckermann vind je altijd artikelen die bij je passen. Zo vindt je er onder andere damesmode, herenmode, kindermode, woonartikelen, slaapartikelen, elektro, huishoudapparatuur, sport en vrije tijds artikelen, beautyartikelen en nog veel meer. Naast de toch al scherpe prijzen van Neckermann.com kun je nu ook profiteren van een scherpe dagelijkse aanbieding. Elke dag vind je hier de nieuwste dagaanbieding. Profiteer wel op tijd, want op is op!