Internetshop

De enige, de echte internetshop
Wanneer kocht je voor het eerst iets via het internet? Voor de ‘early adapters’ van digitaal winkelen is dat vast al een hele tijd terug. Lekker winkelen vanuit uw luie stoel dat kun je ook bij Internetshop al sinds jaar en dag. Internetshop.nl is al meer dan 15 jaar actief op het internet en behoort daarom tot de oude kern van e-commerce websites. Vele internetsites kwamen en gingen maar Internetshop.nl bleef. De formule van Internetshop heeft haar kracht bewezen in de markt. Internetshop geniet dan ook grote bekendheid en heeft veel klanten die bij herhaling hun aankopen bij hun doen. Vertrouwde service tegen een scherpe prijs; dat is waar Internetshop voor staat

Je hebt bij Internetshop de keus uit het grootste assortiment wasmachines, drogers, koelers, vaatwassers, LCD en Plasma TV’s, audio apparatuur, computers, keukenhulpen en artikelen op het terrein van de persoonlijke verzorging. Bijna alles uit voorraad leverbaar..

Ook Internetshop biedt iedere dag om 0.00 uur een nieuwe dagactie. Deze aanbieding is slechts 24 uur lang beschikbaar of tot het product is uitverkocht. De voorraad is beperkt dus het kan zijn dat anderen je te snel af zijn en je zelf het product niet meer kunt kopen.