iChica

Bestel nu A-merken met kortingen tot 70 procent
iChica is de eerste Nederlandse webcommunity met een dagelijkse superaanbieding voor vrouwen! Elke dag, 365 dagen per jaar vind je een A-merk superaanbieding bij iChica. De aanbieding duurt 24 uur, of zolang de voorraad strekt. Elke nacht om klokslag 00:00 uur wordt een nieuwe superaanbieding gelanceerd. De dagaanbiedingen bij iChica zijn tot wel 70% goedkoper dan in de winkel.

Wat voor artikelen biedt iChica allemaal aan? Dat is natuurlijk elke dag weer een verrassing, maar bij iChica ben je aan het goede adres voor A-merk tassen, sieraden, horloges, cosmetica, gadgets, electronica, beauty arrangementen, weekendjes weg en nog veel meer!

Daarnaast kun je op iChica met elkaar chatten, blogs lezen en meedoen aan wekelijkse prijsvragen met schitterende prijzen!

Na het openen van jouw pakket een defect ondekt, wat nu? Als zeker is dat het product niet werkt, vraagt iChica je om binnen 24 uur na ontvangst van het product contact op te nemen met iChica via klantenservice@ichica.com of via telefoonnummer 020-8457685. Ze helpen je dan snel en behulpzaam verder.