HotelSpecials.nl

Kortweg genieten
HotelSpecials.nHotelSpecials.nl dagaanbiedingl is opgericht in 2002 en onderdeel van Hotel Booker B.V. Naast HotelSpecials.nl beheert Hotel Booker B.V. de websites BungalowSpecials.nl, HotelAanbiedingen.nl, GiftFor2.nl en Uitin.nl. Bovendien zijn wij actief in Belgiƫ en Zweden. Wij werken samen met ruim 2500 hotels en bungalowparken in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Dit aantal groeit dagelijks.

Als innovatieve leisure specialist maakt HotelSpecials.nl van korte vakanties en uitstapjes een belevenis! HotelSpecials biedt een verrassend en inspirerend product aan tegen aantrekkelijke tarieven. Dit doen ze door de verwachtingen van jou bij het vinden, boeken en beleven te overtreffen.

Met de laagste prijsgarantie geniet je van een voordelig en compleet verzorgd hotelverblijf, vaak aangevuld met leuke extra’ss. Wat dacht je van een entreebewijs voor een nabijgelegen pretpark, een avondje naar het casino of een heerlijk welkomstdiner? Het kan allemaal bij HotelSpecials.nl.

HotelSpecials.nl bied je elke werkdag om 12.00 uur een unieke DagAanbieding. Deze aanbieding is nergens anders zo goedkoop, je hebt dus gegarandeerd de laagste prijs!

Aanbiedingen, arrangementen en last minute hotels voor een weekendje weg, in Nederland, Belgie, Frankrijk en Duitsland vind je dus bij HotelSpecials.nl.

Ga naar de website van HotelSpecials.nl