GroupDeal

De beste deals in jouw stad
Groupdeal dagaanbiedingGroupDeal is een Nederlands collectief kopers platform. Groupdeal bundelt de krachten van groepsaankopen en sociale media om zo de allerlaagste prijzen van de beste lokale bedrijven aan te kunnen bieden. GroupDeal is begin 2010 gelanceerd in een aantal grote steden in Nederland en streeft er naar om uit te breiden naar andere steden. Elke dag biedt GroupDeal per stad een top deal met mega korting aan, maar de deal gaat alleen door als er voldoende kopers zijn.

Oftewel, de beste dingen in jouw stad tegen onverslaanbare prijzen!

Voorbeelden zijn een etentje bij het nieuwste en hipste restaurant met 60% korting; een heerlijke pedicure van 30 euro voor 15 euro, tickets voor een gaaf concert van 25 euro voor 10 euro en nog veel meer.

Dit soort deals met mega kortingen kan GroupDeal alleen geven als voldoende kopers zich aanmelden in een vooraf bepaald tijdsbestek, meestal 24 uur. Als het minimaal aantal deelnemers wordt bereikt, krijgen alle kopers een tegoedbon met de korting toegestuurd. Groepskorting dus. De tegoedbon (voucher) hoef je vervolgens natuurlijk niet direct te gebruiken, maar is geldig voor een langere periode.

Naar de website van Groupdeal