Gave Aktie

Elke dag gave koopjes voor scherpe prijzen
Gave Aktie dagaanbiedingOp GaveAktie.nl wordt elke dag een nieuwe en vooral gave aktie aangeboden. Iedere nacht om 0.00 uur verschijnt er een nieuwe aanbieding op GaveAktie.nl. Deze aanbieding wordt slechts 24 uur aangeboden of zolang de voorraad strekt.

Bij GaveAktie.nl kun je 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar via Internet een bestelling plaatsen. Echter verkoopt Gave Aktie elke dag maar 1 product waarvoor geldt OP=OP! Dus als je iets wilt bestellen moet je snel zijn want voor je het weet is de aktie afgelopen of het product is uitverkocht en een dag later is het product niet meer te koop bij Gave Aktie.

Is het door jouw gekochte product defect? Bel of mail dan altijd eerst even naar de klantenservice om een retournummer aan te vragen. Je hebt op de meeste producten van Gave Aktie 1 jaar garantie. Dus als het product onverhoopt stuk gaat buiten jouw schuld om dan heb je recht op een reparatie of, als het product niet meer gerepareerd kan worden, op een nieuwe exemplaar of jouw geld terug. Bij de klantenservice van GaveAktie.nl kun je aanvragen hoe het volledige retourproces eruit ziet.

Ga naar de website van Gaveactie.nl