Dixons

Haal eruit wat erin zit
Met 170 filialen is Dixons de grootste winkelketen van Nederland op het gebied van personal care en persoonlijke elektronica. Dixons biedt jouw de keuze uit een breed assortiment digitale foto- en videocamera’s, MP3-spelers, PDA’s en navigatie, pc’s en notebooks, spelcomputers, software en games, mobiele en draadloze telefoons. Eigenlijk kan je voor alles op het gebied van elektronica terecht bij Dixons. Dus, ook voor je electronische tandenborstel, (lady) shaver, stofzuiger of Nespresso ga je naar Dixons.nl.

Regelmatig heeft Dixons producten in een speciale categorie waar je tegen stevige kortingen bepaalde producten kunt kopen. Ook heeft Dixons elke dag een deal welke is te bestellen op Dixons.nl. Zorg er wel voor dat je op tijd profiteert van deze dagaanbieding van Dixons. Als je te laat bent kun je niet meer profiteren van de hoge korting.

Online shoppen bij Dixons is extra voordelig en leuk, omdat je ook nog eens geen verzendkosten hoeft te betalen. Wacht dus niet langer en koop lekker vanuit je luie stoel. Het grote voordeel van Dixons.nl: eenvoudig bestellen met grote zekerheid.