ClickToBuy

Dagaanbieding voor de inwoners van Nederland
Bij ClickToBuy kun je iedere profiteren van een scherpe dagaanbieding. De dagaanbieding die ClickToBuy beschikbaar stelt is voor de inwoners van heel Nederland. De korting loopt bij ClickToBuy al snel op tot ongeveer 50 procent. Maar er is meer bij ClickToBuy. ClickToBuy geeft jou namelijk de unieke mogelijkheid om jouw aankoopbedrag volledig terug te krijgen. Iedere dag stelt ClickToBuy automatisch een nieuw dagtarget vast. Dit dagtarget houdt in dat een bepaald aantal mensen via jouw REF-id (een bepaalde link) de dagaanbieding ook moeten kopen. Door deze link bijvoorbeeld te verspreiden via Twitter of Facebook kun je ook jouw vrienden laten profiteren van de dagaanbieding en worden de nieuwe kopers geregistreerd onder jouw account. Deze mensen/vrienden tellen automatisch mee voor jouw dagtarget.

Als het dagtarget wordt behaald stort ClickToBuy het bedrag wat jij hebt betaald voor het product automatisch terug op je rekening! Zo heb jij het uiteindelijke product dus voor nul euro. Het overtuigen van je vrienden is een fluitje van een cent, aangezien je ze een zeer aantrekkelijke en scherpe aanbieding aanbiedt.

Producten die o.a. regelmatig via ClickToBuy met korting verkrijgbaar zijn: elektronica, luchtjes, zonnebrillen, tassen, slippers, huishoudapparatuur, tv’s, horloges, films en vele andere producten.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de klantenservice van ClickToBuy. De klantenservice is iedere werkdag van 9:00 tot 17:00 telefonisch te bereiken.