Centralpoint.nl

We mind your business
Centralpoint.nl is een online aanbieder van electronica. In totaal heeft Centralpoint.nl meer dan 450.000 producten die geschikt zijn voor zowel de particuliere markt als de bedrijven. Bovendien is Centralpoint.nl een grote leverancier van de overheid. Op Centralpoint.nl vind je altijd de nieuwste producten die er te leveren zijn in Nederland. Er is geen aanbieder in Nederland met zo’n breed assortiment electronica.

Het bedrijf is in 2002 opgericht door Brian Speelman. Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Deze groei is in 2008 ondersteund door Joop van de Ende die in Centralpoint.nl geinvesteerd heeft. De omzet van Centralpoint is van 1 miljoen in 2002 gestegen tot een omzet van 50 miljoen in 2010. Daarmee is Centralpoint.nl een grote speler geworden op de Nederlandse markt.

Centralpoint.nl onderscheidt zich door zijn snelle levering en de goede service. Centralpoint.nl probeert haar klanten altijd zo goed mogelijk te ondersteunen bij het aankoopproces. Niet alleen met hele goede en scherpe prijzen, maar ook met goede service.