Buy this today

Dagelijks een nieuwe dagaanbieding
online adverteren www.m4n.nlBij BuyThisToday kun je 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar via Internet een bestelling plaatsen. Echter verkoopt BuyThisToday elke dag maar 1 product waarvoor geldt OP=OP. Dus als je iets wilt bestellen moet je snel zijn want voor je het weet is de aktie afgelopen of het product is uitverkocht en een dag later is het product niet meer bij BuyThisToday te koop.

Je bestelling zal gemiddeld tussen de 2 en 7 werkdagen na de betaling bij het door jou opgegeven afleveradres worden afgeleverd (weekenden en feestdagen niet meegerekend). Om te zorgen dat je bestellingen netjes worden afgeleverd werkt BuyThisToday samen met GLS.

Je kunt de status van je bestelling in de gaten houden door in te loggen op de “inloggen” pagina van de website. Daar kun je een overzicht zien van al je bestellingen en de status ervan.

Je kunt om diverse redenen de keuze maken om je bestelling of een deel van je bestelling te retourneren. Let wel; voor iedere retour reden geldt een aparte procedure. Lees hierover op de site van BuyThisToday.

Ga naar de website van Buy This Today.