Avantisport

De online sportwinkel voor sportschoenen en sportkleding
type1/300x250.jpgBij Avantisport profiteer je van flinke kortingen die kunnen oplopen van 40 procent tot maar liefst 70 procent! Je kunt kiezen uit een breed assortiment aan sportkleding, sportschoenen, vrijetijdsartikelen en accessoires. Allemaal producten van een prima kwaliteit, die je bij Avantisport kunt aanschaffen tegen aantrekkelijke prijzen. De webshop van Avantisport biedt volop keuzemogelijkheden voor dames, heren en kinderen en voor alle gangbare sporten. Het hele gezin kan zo rekenen op de kwaliteit en service van Avantisport.

De webshop van Avantisport is onderverdeeld in drie online shops. In de gele Avanti-shop vind je het vertrouwde, ruime assortiment, met fikse kortingen van 40 procent tot 70 procent. Voor de nieuwste collecties van alle bekende topmerken kun je terecht in de blauwe shop, waar je nog steeds een korting van 10 procent op de adviesprijs ontvangt. Voor de echte koopjes slaag je altijd in de rode Saldi-shop, waar je profiteert van de speciale aanbiedingen van Avantisport die kunnen oplopen tot een korting van zelfs 90 procent.

Iedere dag vanaf 17:00 uur heeft Avantisport een speciale dagaanbieding. Deze dagaanbieding met een extra hoge korting geldt slechts voor een dag, dus wees er snel bij. Op is op!

Ga naar de website van Avantisport