1DayFly

Elke dag een superaanbieding
Algemeen Image Banner 300 x 2501DayFly is gespecialiseerd in dagaanbiedingen. Ze doen dit sinds 2006. Iedere dag biedt 1DayFly een product aan tegen een scherpe aanbiedingsprijs. De korting kan hierbij oplopen tot maar liefst 50%. In een enkel geval is de korting zelfs hoger dan 50%.

De verkoop stopt als de voorraad op is of als de 24 uur verstreken zijn, afhankelijk van wat het eerst gebeurt. Het is wel essentieel dat je op tijd bent. Als je 1 minuut te laat bent dan heeft nabellen al geen zin meer, ook al ben je nog zo aardig. Morgen weer een nieuwe ronde! Als je dus niks wilt missen houdt je de site goed in de gaten!

Als je een bestelling plaatst bij 1DayFly zal deze over het algemeen binnen 5 dagen verzonden worden, en meestal zelfs eerder. 1DayFly is hiervoor afhankelijk van leveranciers.
Omdat 1DayFly zelf geen producent van goederen is, hebben zij geen standaard retourbeleid. Dat is per product verschillend omdat het altijd afhankelijk is van zowel het artikel zelf als van de fabrikant. Tref je de pech van een verkeerde of beschadigde bestelling, laat het 1DayFly dan meteen weten via support@1DayFly.com, dan stuurt 1DayFly je de retourinstructies zoals die van toepassing zijn op het betreffende artikel direct toe.

De nieuwe dagaanbieding van 1DayFly kun je dagelijks om 12.00 uur vinden in het overzicht van dagaanbiedingen.

Ga naar de website van 1DayFly