Singles Day Nederland

Singles Day Deals 2018

Bent u op zoek naar de beste Singles Day Deals 2018? Zodra deze bekend zijn op 11/11 dan kunt u ze hier vinden!

 Webshop

 Wat is de Singles Day deal?

Direct profiteren?

ICI PARIS XL Singles Day ICI PARIS XL Singles Day actie:
25% korting op het hele assortiment
Xenos Singles Day XENOS Singles Day actie
Alleen op 11 november
11% korting op het hele assortiment
met de kortingscode: 11.11-SINGLESDAY
Hunkemoller Singles Day Hunkemoller Singles Day actie
20% korting op het hele assortiment

Bekijk alle Singles Day Deals

Singles Day, wat is dat?

Dat kunnen we ons goed voorstellen, dat u zich afvraagt wat SinglesDay eigenlijk is. In Nederland is het nog niet heel erg bekend, alhoewel daar hard verandering in komt. Het is een dag die zijn oorsprong vindt in China. Deze dag is in het leven geroepen voor de vrijgezellen en singles en om daar een feestje van te maken. Oftewel laten zien hoe trots men kan zijn als vrijgezel en dan met name de onafhankelijkheid die daarbij komt kijken. Deze dag begon ooit met een viering op de universiteiten, maar toen de studenten die deze vrijgezellendag hadden bedacht klaar waren met de universiteit werd het feest wel doorgezet. Hierdoor werd het een nationale feestdag in China die gevierd wordt door iedereen: singles, vrijgezellen, getrouwden, mensen in een relatie; oftewel iedereen!  Doordat het steeds groter is geworden zijn er ook steeds meer restaurants en winkels die hier op inspelen, bijvoorbeeld met speciale ‘singles day menu’s’ voor mensen die nog echt single zijn. Maar ook op het gebied van shoppen is het een groot kortingsfestijn met serieuze en hele hoge kortingen. De fysieke winkels beginnen vaak al in aanloop naar singles day met acties en kortingen te communiceren. Maar het gaat pas echt los qua online shoppen op 11 november zelf. Hier is Alibaba de grote aanjager van. Toen zij in 2009 begonnen met extreme kortingen en deals op deze ene dag in het jaar werd Singles Day pas écht heel groot. Sindsdien pakken elk jaar meer en meer webshops deze dag op om hun verkopen naar grote hoogtes te stuwen. De kortingen kunnen hierbij oplopen tot maar liefst 90 a 95% in sommige webshops. Dit zorgt ervoor dat er in China op deze ene dag per jaar meer wordt verkocht dan alle Nederlandse webshops bij elkaar in een heel jaar! En ook leuk om te weten, deze dag is groter qua omzet dan Black Friday en Cyber Monday; dagen die in Amerika heel populair zijn als het gaat om shoppen met korting en super deals.

Singles Day Nederland

Ook hier komt Singles Day NL op gang. In 2016 deden er al een aantal grote webshops mee, zoals Hunkemöller, MediaMarkt, Kijkshop, H&M en nog een paar. Maar in 2017 is de verwachting dat er heel veel meer webshops aan mee zullen doen. Singles Day Nederland 2017 beloofd dan ook een spektakel te worden waarop u uw slag kunt slaan met leuke kortingen. En als u wat verder vooruit kijkt dan komt dit goed van pas zo met de dure decembermaand voor de deur. Als Sinterklaas en de Kerstman slim zijn slaan ze op deze dag alvast hun slag. Producten in allerlei categorieën gaan met hoge korting over de toonbank, wat dacht u bijvoorbeeld van: meubels, wasmachines, kleding, reizen, elektronica, apple producten, adidas schoenen en kleding, nike schoenen en kleding, maar ook games voor bijvoorbeeld de Playstation of xBox. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon vanuit Nederland inkopen doen bij Alibaba of Ali Express. De bestelling vanuit China is wel wat langer onderweg, maar u koopt het daar allemaal echt voor een prikkie.

Dé beste deals

Op 11/11, oftewel 11 november 2017, zullen er vele webshops meedoen met een topaanbieding of super deal. Heeft u geen zin om allerlei webshops af te struinen en te bekijken welke actie of korting ze hebben? Dat hoeft ook niet. Wij gaan u helpen en zorgen ervoor dat u op deze pagina een overzicht van Singles Day Nederland Deals kunt vinden. Ook als er een kortingscode, actiecode of coupon voor nodig is om van de korting te profiteren dan kunt u deze hier vinden. Dat maakt het shoppen voor u ten slotte wel zo makkelijk. Want eerlijk is eerlijk, u moet er wel op tijd bij zijn. Deze dag met extreme kortingen duurt echt maar 24 uur. En daarin wilt u natuurlijk zo makkelijk mogelijk de juiste aanbieding vinden die u de meeste korting oplevert. Wij wensen u alvast veel shop plezier!

Wanneer is het Singles Day?

Deze dag is altijd, elk jaar, op dezelfde datum: namelijk 11 november (11/11). De enen in de datum symboliseren namelijk het ‘alleen zijn’ en de eenvoud, oftewel ze staan symbool voor een single persoon. In 2018 is deze dag dus op: zondag 11 november 2018.