Black Friday 2018

Black Friday deals 2018

Welke aanbiedingen zijn er dit jaar in Nederland? Zodra dat bekend is kunt u deze hieronder vinden in een overzicht. Niet langer zoeken dus naar de beste actie of de juiste kortingscode.

 Webshop

 Wat is de Black Friday deal?

Direct profiteren?

CentralPoint.nl Centralpoint.nl Black Friday actie
Apple MEGA MADNESS korting
Kijkshop Kijkshop Black Friday actie
volgt zodra bekend
ICI PARIS XL Black Friday ICI PARIS XL Black Friday actie
volgt zodra bekend

Bekijk alle Black Friday Deals

Wat is Black Friday?

Opeens is het weer zo ver, die ene dag in het jaar: Black Friday! Black Friday is ontstaan in Amerika, maar is ondertussen ook meer en meer bekend in Nederland. In Nederland wordt deze dag ook wel simpelweg ‘Zwarte vrijdag’ genoemd. En waarom is dit zo’n belangrijke dag om goed in uw agenda te zetten? U kunt op deze dag profiteren van enkele extreme kortingen die alleen op deze ene dag gelden. Het komt oorspronkelijk uit Amerika. U kent de filmpjes misschien wel van mensen die de TV’s uit elkaars handen trekken en over elkaar heen vallen, tot vechten aan toe. Zo extreem is het in Nederland nog niet. Zeker niet als u lekker online gaat shoppen, maar ook in Nederland zijn er steeds meer winkels en webshops die meedoen aan deze ene dag in het jaar: Black Friday. Het is dé dag als het gaat om dagaanbiedingen.

Waarom Black Friday?

Black Friday is ontstaan in de jaren ’30. In Amerika wordt hiermee het doen van inkopen voor de feestdagen ingewijd. En dit is altijd op een vaste dag in het jaar, namelijk de vrijdag ná Thanksgiving Day. Thanksgiving is in Amerika dé dag waarop de feestdagen beginnen. Men zoekt elkaar op, ook al is dat aan de andere kant van het land. En samen maken ze het gezellig, meestal eten ze kalkoen. Op deze dag staan de Amerikanen eigenlijk stil bij hoe goed ze het hebben en daar zijn ze dankbaar voor. De dag na Thanksgiving zijn de meeste Amerikanen vrij en beginnen ze met shoppen. Dit is de dag van Black Friday. Black Friday is daarom altijd op de 4e vrijdag in november.

Wanneer is Black Friday?

Het is gemakkelijk uit te rekenen wanneer het de komende jaren Black Friday is:

  • 2017: vrijdag 24 november
  • 2018: vrijdag 23 november
  • 2019: vrijdag 29 november
  • 2020: vrijdag 27 november

De eerstvolgende Black Friday is dus in 2018 op vrijdag de 23e van november.

Welke acties zijn er?

Black Friday Nederland is dus ook steeds meer en meer een hype. Maar waarom is deze dag ook voor u eentje om in de gaten te houden. Dat is simpel: het gaat deze dag om korting. En niet zo’n klein beetje korting ook. De kortingen kunnen oplopen tot ruim 70% van de adviesprijs. Hierbij moet u denken aan allerlei aanbiedingen: TV’s, laptops, Apple spullen, parfums, gadgets en overige electronica. En dat is echt nog lang niet alles. Er zijn in Nederland vele webshops die in 2016 hebben meegedaan. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld: CoolBlue, Wehkamp, ICI PARIS XL, CentralPoint, MediaMarkt, BCC, Bol.com, Zalando, HEMA, Blokker, Bart Smit, Bijenkorf, O’moda, Xenos en vele vele anderen. Zoals u ziet zitten er heel veel webshops tussen waar u normaal gesproken voor Sinterklaas nog wel eens komt, maar ook waar u wel eens shopt voor de kerstcadeaus. Het kan dus zeker de moeite waard zijn om deze dag even te markeren in uw agenda en op deze dag uw slag te slaan. U kunt van tevoren natuurlijk al bedenken wat u allemaal wilt scoren en op deze dag direct profiteren van hoge korting. Wie is daar nou niet vies van? Jaar op jaar worden er meer en meer webshops verwacht die hieraan mee willen doen en u willen voorzien van een lekkere scherpe aanbieding die u niet wilt missen.

Cyber Monday

Heeft u nét Black Friday gemist? Niet getreurd. In het weekend van Black Friday zijn er vaak ook nog acties. Sommige acties in Nederland lopen gewoon het hele weekend door. En de maandag ná Black Friday is het Cybermonday. Deze dag is de online tegenhanger van Black Friday. Daar waar Black Friday eigenlijk een dag is voor de retailers / winkels in de stad (maar waar online ook volop aan meedoet) is Cyber Monday bedacht als online kortingsdag. Op deze dag kunt u echt alleen profiteren van online aanbiedingen, kortingen en kortingscodes.

Cyber Monday deals

De eerst volgende Cyber Monday is in 2018 en zal zijn op maandag 26 november. Wilt u de acties van die dag in één overzicht zien? Houdt dan deze website in de gaten. Op de dag zelf zullen we deze vullen met acties.

Hotels

Door het jaar heen goedkoop een hotel? Boek bij hotelspecials.nl